Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

14.07.2013 13:23

Czy wodę do kiszenia ogórków gotujecie, czy zalewacie nie gotowaną?

Odpowiedzi (42)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

14.07.2013 17:22

Gotuję i zalewam prawie wrzącą. Nawet po roku ogórki smakują jak świezo ukiszone

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

14.07.2013 17:26

Ja tez zawsze gotuje wodę z solą i przestudzam,ale zalewam jeszcze ciepłą:)

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

14.07.2013 17:33

zalewam wrzącą wodą

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

14.07.2013 18:35

ogórki zawsze zalewam zimną nie przegotowaną wodą

Magda60

Zadanych pytań: 1158

14.07.2013 18:51

daje zimna wode

Motorek

Zadanych pytań: 1446

14.07.2013 18:54

ja zalewam przegotowaną zimną wodą

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

14.07.2013 19:14

zalewam osolonym wrzątkiem - dzięki temu ogórki szybciej się kiszą - tak robiłam moja Babcia i ja też tak robię od wielu lat. Nigdy żadne mi się nie zepsuły

Monika10

Zadanych pytań: 3

14.07.2013 19:28

nigdy nie gotuję wody i zawsze wyjdą

Stenka

Zadanych pytań: 467

14.07.2013 20:36

zawsze gotuje i studzę, na małosolne zalewam ciepłą

Łucja

Zadanych pytań: 28

14.07.2013 22:01

zawsze gotuję, dodaję sól i zalewam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak