Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

10.10.2013 15:33

Czy wyroby z ciasta francuskiego pieczecie na tym papierze co było w niego zwinięte.Spotkałem sie z przepisem,że dno brytfanki wyłożyć papierem z ciasta francuskiego,bo akurat piekłem z niego paszteciki??co Wy na to??

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

10.10.2013 16:58

można śmiało piec na tym papierze,ale ja piekę na specjalnej folii do pieczenia:)

Beatris

Zadanych pytań: 43

10.10.2013 15:53

A ja najczęściej o papierze w ogóle zapominam. Z przyzwyczajenia zawsze blaszkę natłuszczam i posypuję mąką.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

10.10.2013 17:19

Piekę zawsze na papierze do pieczenia.

Odpowiedzi (18)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.10.2013 15:34

owszem,zdarzało Mi się :)

dodi

Zadanych pytań: 256

10.10.2013 15:34

nigdy nie piekłam na tym papierze co było ciasto zawinięte.

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.10.2013 15:37

Jakoś zawsze podkładam woskowany papier do pieczenia, ale to pewnie dlatego, że najczęściej przywożę sobie francuskie ciasto z Czech, a tam ono jest pakowane w zgrzewkę foliową i zamrożone. Nie spotkałam tam ciasta wałkowanego, zawiniętego w papier, jak w polskich sklepach.

pestka

Zadanych pytań: 424

10.10.2013 15:41

piekłam na tym samym papierze z konieczności , bo zapomniałam kupić papier do pieczenia

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

10.10.2013 15:43

tak, piekę na tym papierze w którym ciasto było zapakowane

treonina

Zadanych pytań: 1213

10.10.2013 15:45

ja zawsze używam nowy papier

iwi

Zadanych pytań: 115

10.10.2013 15:52

Zawsze na papierze do pieczenia

Barbara13

Zadanych pytań: 21

10.10.2013 16:29

zdarzyło mi się ale zazwyczaj piekę na nowym papierze

berys18

Zadanych pytań: 1434

10.10.2013 16:38

piekę na tym co jest przy cieście

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.10.2013 16:51

nie piekę na tym papierze, biorę nowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak