Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

10.10.2013 15:33

Czy wyroby z ciasta francuskiego pieczecie na tym papierze co było w niego zwinięte.Spotkałem sie z przepisem,że dno brytfanki wyłożyć papierem z ciasta francuskiego,bo akurat piekłem z niego paszteciki??co Wy na to??

Odpowiedzi (18)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

10.10.2013 17:33

piekę na tym papierze i jest ok

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.10.2013 17:34

ja również piekę na papierze

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

10.10.2013 17:36

można piec na tym w co było zapakowane

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.10.2013 18:23

ja z niego nie korzystam

Janina

Zadanych pytań: 159

10.10.2013 19:22

Nie korzysam z tego papieru, biorę nowy;)

borgia

Zadanych pytań: 89

10.10.2013 20:22

Jeśli ciasto kupuję gotowe, to tak. Sprawdza się bardzo dobrze.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

10.10.2013 21:21

NIgdy nie wykorzystywałam tego papieru.

eMMe

Zadanych pytań: 177

10.10.2013 23:50

Ja raczej piekę na innym, ale ostatnio użyłam tego z ciasto i cały się spalił

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak