Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

06.09.2013 16:58

czy zamiast mąki ziemniaczanej można dać odpowiednią ilość budyniu do ciasta?

Odpowiedzi (35)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

06.09.2013 18:06

oczywiście, że można ale lepiej użyć waniliowego bądź śmietanowego.

pestka

Zadanych pytań: 424

06.09.2013 18:09

można zamienić, ale wszystko zależy jakie ciasto chcemy upiec

Habibi

Zadanych pytań: 690

06.09.2013 18:13

Bardzo często tak właśnie robię - klasycznie dodaję budyń waniliowy, ew. śmietankowy... ale czasami np. wiśniowy dla odmiany :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

06.09.2013 18:21

ja tak często zamieniam

misia53

Zadanych pytań: 339

06.09.2013 18:28

ja często zamieniam i udaje się więc mozna....

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

06.09.2013 18:36

ja też zamieniam, raz dałam nawet mix do sernika- w nim też jest mąka ziemniaczana,

Dorota37

Zadanych pytań: 468

06.09.2013 18:40

też zamieniam i dodaję budyń

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.09.2013 18:48

myślę, że można tylko dałabym więcej budyniu niż mąki jaka jest w przepisie

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.09.2013 19:12

Można , tylko że ja nie zamieniałam nigdy.

Janina

Zadanych pytań: 159

06.09.2013 19:31

Oczywiście, można ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak