Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

06.09.2013 16:58

czy zamiast mąki ziemniaczanej można dać odpowiednią ilość budyniu do ciasta?

Odpowiedzi (35)

rafał5

Zadanych pytań: 5

06.09.2013 19:43

można ale lepiej jednak mąkę.

Marta11

Zadanych pytań: 34

06.09.2013 19:52

dodaje do biszkopta zamias maki i wychadzi bardzo puszysty

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.09.2013 19:58

jak najbardziej można zamienić :)

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

06.09.2013 19:58

Pewnie, że można;) ja często tak robię;)

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

06.09.2013 20:28

Można, sama zamienilam kilka razy:)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.09.2013 20:30

tak oczywiście mozesz dodac

kokoszka

Zadanych pytań: 83

06.09.2013 20:50

pewnie że można. często tak robię

teresa18

Zadanych pytań: 502

06.09.2013 20:50

myślę że nie zaszkodzi a wręcz poprawi walory smakowe np sernika

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

06.09.2013 20:53

wydaje mi sie ze tak

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

06.09.2013 21:06

daję budyń zamiast mąki ziemniaczanej ale tylko do piany na cieście,do samego ciasta nie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak