Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

02.02.2014 09:10

czy zawsze marynujecie mięso do smażenia

Odpowiedzi (38)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

02.02.2014 09:55

Nie zawsze - jeśli mięso panieruje to wcześniej nie marynuję.

Beatris

Zadanych pytań: 43

02.02.2014 10:10

Nie, nie zawsze...

sara1

Zadanych pytań: 478

02.02.2014 10:11

nie zawsze marynuję

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.02.2014 10:25

nie zawsze. zależy do jakiego dania to mięso będzie użyte :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

02.02.2014 10:29

przeważnie marynuję

Ola1984

Zadanych pytań: 295

02.02.2014 10:32

Zawsze marynuję mięso do pieczeni, przynajmniej przez kilka godzin, a z reguły całą noc. Smak zamarynowanego wcześniej mięsa jest niepowtarzalny.

PIOTR11

Zadanych pytań: 60

02.02.2014 10:45

staram się marynować

monisia1977

Zadanych pytań: 15

02.02.2014 10:58

jak robię coś na szybko o nie

Czyki

Zadanych pytań: 72

02.02.2014 11:11

Do pieczenia zawsze, do smażenia jak mam czas:):)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

02.02.2014 11:18

jak planuję z wyprzedzeniem to marynuję,ale jak na szybko to tylko posypuję przyprawami:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak