Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

02.02.2014 09:10

czy zawsze marynujecie mięso do smażenia

Odpowiedzi (38)

Janina

Zadanych pytań: 159

02.02.2014 11:57

Do smażenia niekoniecznie, natomiast do pieczenia, tak;)

halina17

Zadanych pytań: 271

02.02.2014 12:40

Ja zawsze marynuję mięso do smażenia , pieczenia , duszenia.

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.02.2014 12:43

zawsze marynuję mięso do pieczenia

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

02.02.2014 13:02

nie, nie zawsze marynuję

pajbek

Zadanych pytań: 257

02.02.2014 13:03

Nie zawsze :-)

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.02.2014 13:31

zawsze to robię bo jest o wiele lepsze i to samo robię z rybami, tylko filety jak smaże nie marynuję

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

02.02.2014 13:46

Zawsze do smażenia i do pieczenia. Jest o wiele lepszy smak

Kasia36

Zadanych pytań: 463

02.02.2014 23:26

coś ty nigdy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak