Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cooleczka

Zadanych pytań: 539

11.07.2013 14:01

czym robicie otwór w schabie, żeby go nadziać?

Odpowiedzi (25)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 14:16

mam wypróbowany ostry nóż

idealme

Zadanych pytań: 62

11.07.2013 14:26

a ja nie nadziewam :P

agus198900

Zadanych pytań: 14

11.07.2013 14:28

nożem. najlepiej długim i nie za szerokim.

Stenka

Zadanych pytań: 467

11.07.2013 14:29

Ja robię długim nożem, takim równej szerokości

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

11.07.2013 14:32

Ja robię dziurę długim nożem i nacinam z dwóch stron, co do farszu to poza śliwkowym, grzybowym, morelowym lubię też z suszoną gruszką, z wątróbką,

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 14:40

Ostry nóż z czubkiem jest najlepszy :)

Sroczka

Zadanych pytań: 513

11.07.2013 14:40

Ja również nacinam długim, ostrym nożem.

Janina

Zadanych pytań: 159

11.07.2013 14:54

Ostrym dlugim nożem, ja robię nożem do filetowania;

potri20

Zadanych pytań: 20

11.07.2013 15:00

Nadziane? Nie :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 15:19

robię rzadko ale ostrym nozem;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak