Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cooleczka

Zadanych pytań: 539

11.07.2013 14:01

czym robicie otwór w schabie, żeby go nadziać?

Odpowiedzi (25)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 15:26

miało być bardzo rzadko robię ale jak już to ostrym nożem

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.07.2013 16:29

rzadko robię nadziewane , ale czas zacząć:-)

teresa18

Zadanych pytań: 502

11.07.2013 18:00

nacinam ostrym nożem, a później wkładam trzonek od rozbijania kotletów i formuję otwór

angelika14

Zadanych pytań: 621

11.07.2013 18:22

długim ostrym nożem

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

11.07.2013 20:43

ja też używam długiego ostrego noża

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak