Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

29.04.2015 00:48

Czym wyrównujecie śmietanę czy krem na wierzchu tortu, żeby był idealnie gładki? Macie jakieś swoje sposoby?

Odpowiedzi (48)

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.04.2015 11:58

szeroki nóż i wprawa i jakoś idzie

molanka

Zadanych pytań: 14

29.04.2015 12:05

szeroki nóż zamoczony w gorącej wodzie jest bardzo pomocny

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

29.04.2015 12:34

nożem lub specjalną "łopatka" do kremów

Ola1young

Zadanych pytań: 7

29.04.2015 13:45

szerokim i długim nożem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.04.2015 14:35

używam szerokiego noża

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

29.04.2015 14:57

Długi nóz lub specjalan łopatka do tego.

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

29.04.2015 15:26

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, bardzo się przydały. Tak więc spróbuję gorącym nożem wyrównać :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

29.04.2015 17:03

Łopatką drewnianą albo szerokim nożem.

Anna69

Zadanych pytań: 36

29.04.2015 17:37

Ja używam długiego szerokiego noża.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.04.2015 17:46

zazwyczaj nożem niekoniecznie moczonym w gorącej wodzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak