Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

29.04.2015 00:48

Czym wyrównujecie śmietanę czy krem na wierzchu tortu, żeby był idealnie gładki? Macie jakieś swoje sposoby?

Odpowiedzi (48)

halina17

Zadanych pytań: 271

29.04.2015 19:28

Przeważnie wyrównuję długim nożem.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

29.04.2015 19:41

długim i szerokim nożem

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

29.04.2015 20:30

Gładki, szeroki nóż lekko namoczony w zimnej wodzie

misia53

Zadanych pytań: 339

29.04.2015 22:29

ja mam i strzegę go jak oka w głowie długi pszczelarski nóż ,którym świetnie wyrównuję kremy na ciastach i przekrawam też nim biszkopty

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.04.2015 23:00

długim nożem lub packą plastikową

ilka01

Zadanych pytań: 6

30.04.2015 09:08

długim nożem

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

30.04.2015 11:33

silikonowa szpatuła z płaskim ostrzem

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

30.04.2015 19:03

Taką płaską plastikową szpatułką w kształcie śmiegiełka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak