Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

04.10.2014 12:54

Czym zabielacie zupę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

bietka

Zadanych pytań: 563

04.10.2014 16:46

śmietaną, a czasami dodaje jogurt naturalny :)

anemon

Zadanych pytań: 163

04.10.2014 19:45

Niewiele zup zabielam, ale jeśli, to śmietaną lub mascarpone.

pestka

Zadanych pytań: 424

04.10.2014 20:45

jogurtem lub smietaną

Odpowiedzi (48)

Ania321

Zadanych pytań: 179

04.10.2014 12:55

ja zwykle śmietaną 12 procentową, a od czasu do czasu jogurtem naturalnym

Beatris

Zadanych pytań: 43

04.10.2014 12:56

Bardzo rzadko zabielam zupy, ale jak już to robię, to prawie zawsze śmietaną kremówką:)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

04.10.2014 13:02

śmietaną ale nie wszystkie zupy

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

04.10.2014 13:09

zawsze śmietaną 18 lub 30 procentową

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

04.10.2014 13:16

śmietaną, ale ostatnio mi zabrakło i zabieliłam serkiem maskarpone, pyszna była (kalafiorowa) :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

04.10.2014 13:29

śmietaną, albo jogurtem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.10.2014 13:30

najczęściej zabielam śmietaną 30%. czasem dodaję serek topiony lub, jak IwonaDD, mascarpone :)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

04.10.2014 13:35

do zabielania używam tylko śmietany 12 lub 18%

wyattearp

Zadanych pytań: 102

04.10.2014 13:44

śmietaną lub jogurtem

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

04.10.2014 13:49

śmietaną 18%, ale następnym razem wypróbuję z mascarpone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak