Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

04.10.2014 12:54

Czym zabielacie zupę?

Odpowiedzi (48)

asiczekz

Zadanych pytań: 6

05.10.2014 13:48

najczęściej śmietaną lub serkiem topionym

Ela15

Zadanych pytań: 1414

05.10.2014 15:19

zabielam śmietaną

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.10.2014 17:13

śmietaną 18 % ukwaszoną, kremówką rzadko

ppaulina

Zadanych pytań: 22

05.10.2014 19:48

Zawsze śmietana 12 albo 18 proc

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

05.10.2014 20:30

Zawsze śmietaną

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.10.2014 23:51

Ja używam śmietany.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

06.10.2014 09:40

zawsze zabielam śmietaną

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

09.10.2014 08:36

Ja często do zup daję prostokątny serek topiony śmietankowy, zupa zyskuje wtedy orginalny smak i jest ładnie zabielona a w dodatku można kombinować ze smakami bo jest ich trochę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak