Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iwi

Zadanych pytań: 115

12.12.2013 22:43

Czym zagęścić masę serową?

Odpowiedzi (22)

Niki22

Zadanych pytań: 46

13.12.2013 00:19

mąka ziemniaczana albo budyn :)

malina

Zadanych pytań: 4

13.12.2013 07:26

to zależy do jakiego ciasta, niektóre można zagęścić galaretką

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.12.2013 07:46

może budyniem?

marenka

Zadanych pytań: 179

13.12.2013 07:50

Ja dodaję budyń waniliowy lub śmietankowy oraz łyżkę stołową kaszy mannej

Seba

Zadanych pytań: 1313

13.12.2013 08:04

mąką ziemniaczaną, budyniem

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

13.12.2013 08:07

można dodać odrobinę zaparzonej mąki tzn tak jak przygotowuje się do ciasta parzonego

Janina

Zadanych pytań: 159

13.12.2013 08:12

Ja robię z budyniem lub mąką ziemniaczaną;)

pestka

Zadanych pytań: 424

13.12.2013 08:24

ja robię to budyniem śmietankowym lub waniliowym

Luki

Zadanych pytań: 27

13.12.2013 08:28

budyń sprawdzi się dobrze

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.12.2013 10:22

ja używałam budyniu zawsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak