Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.10.2013 15:55

Czym zagęszczacie sos pieczeniowy?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

10.10.2013 16:56

odparowuję sos i daję łyżkę masła lub dobrą śmietanę,sosów jemy bardzo mało:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.10.2013 16:26

ostatno daję sos bez zagęszczania

berys18

Zadanych pytań: 1434

10.10.2013 16:37

trochę mąki i śmietana

Odpowiedzi (14)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.10.2013 15:56

Ja zawsze robię zawiesinę z mąki,wody i łyżki smietany,a Wy?

okrysia

Zadanych pytań: 79

10.10.2013 15:57

Robię dokladnie tak samo jak Ty, czasami troche więcej daję śmietany niż łyżka

Beatris

Zadanych pytań: 43

10.10.2013 16:03

Najczęściej zagęszczam mąką rozmieszaną w wodzie lub zmiksowanymi warzywami, z którymi mięsko się piekło.

iwi

Zadanych pytań: 115

10.10.2013 16:06

Mix ze śmietany,mąki i wody

jasiek

Zadanych pytań: 1346

10.10.2013 16:06

niczym, wole taki o smaku pieczarek

Cranberry

Zadanych pytań: 34

10.10.2013 16:11

ja też śmietaną i mąką

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

10.10.2013 16:17

Ja śmietaną i mąką

Ola1984

Zadanych pytań: 295

10.10.2013 17:18

Ja odrobiną mąki rozprowadzonej w wodzie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

10.10.2013 17:28

odrobiną mąki albo wcale

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.10.2013 17:34

mąka z wodą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak