Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.10.2013 15:55

Czym zagęszczacie sos pieczeniowy?

Odpowiedzi (14)

Ania321

Zadanych pytań: 179

10.10.2013 17:48

mąką i śmietaną

Janina

Zadanych pytań: 159

10.10.2013 19:20

Mąką i śmietaną zagęszczam;)

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

10.10.2013 19:28

Przecieram cebulę z sosu ( daję obok mięsa sporo cebuli ) i dodaję śmietankę. Używam też razowego chleba lub korzennego piernika ( bez polewy i bakalii). Rozgotowuję je i sos przecieram. Zasmażki nie używam , mąki raczej też nie . Sos od pieczeni jest z reguły tak aromatyczny, że wystarczy go odparować do odpowiedniej gestości.

Danka

Zadanych pytań: 2

10.10.2013 19:54

zazwyczaj mąką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak