Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.01.2014 18:58

czym zagęszczacie zupy grzybowe?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.01.2014 19:43

też nie zagęszczam tylko zabielam śmietaną:)

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.01.2014 19:00

dodaję śmietanę

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.01.2014 20:04

nie zagęszczam tylko zabielam śmietaną

Odpowiedzi (23)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.01.2014 18:58

Barszczem biały z butelki

Reniaa

Zadanych pytań: 0

18.01.2014 19:00

zupą grzybową w proszku

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.01.2014 19:01

ja także dodaję śmietanę

Laila2786

Zadanych pytań: 74

18.01.2014 19:03

słodką śmietanką 30%

Habibi

Zadanych pytań: 690

18.01.2014 19:06

wcale nie zagęszczam

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.01.2014 19:07

nie zagęszczam zupy

pacpaw

Zadanych pytań: 266

18.01.2014 19:10

śmietaną z mąką ewentualnie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.01.2014 19:10

Tylko śmietaną :)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.01.2014 19:11

Nie zagęszczam, zabielam lekko śmietanką albo mlekiem;)

irenka

Zadanych pytań: 888

18.01.2014 19:15

tylko dodaję śmietankę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak