Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.01.2014 18:58

czym zagęszczacie zupy grzybowe?

Odpowiedzi (23)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

18.01.2014 19:17

właściwie niczym - są warzywa, grzyby, ziemniaki albo makaron, czasami zabielam śmietaną ale raczej nie zagęszczam zasmażką

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.01.2014 19:20

lubimy z makaronem świderki, więc makaron gotuje od razu w zupie i się zagęszcza odpowiednio, do tego śmietana słodka gęsta

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.01.2014 19:27

dodaję śmietanę

Rogalik

Zadanych pytań: 84

18.01.2014 19:30

nie zagęszczam

Kasia35

Zadanych pytań: 218

18.01.2014 19:33

nie zagęszczam

aleksandrakubica

Zadanych pytań: 0

18.01.2014 19:45

śmietaną z niewielką ilością mąki

pestka

Zadanych pytań: 424

18.01.2014 19:49

dodaję śmietanę i miksuję część warzyw

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

18.01.2014 19:55

nie zagęszczam, tylko zabielam

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

18.01.2014 20:18

zagęszczam śmietaną

Pyszota

Zadanych pytań: 85

18.01.2014 21:23

śmietanką i czasem jeszcze mąką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak