Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwona32

Zadanych pytań: 103

24.11.2013 19:32

Czym zakwaszacie barszcz czerwony?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

24.11.2013 19:40

Robię na własnym zakwasie, a w razie potrzeby daję cytrynę;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.11.2013 19:36

dodaję sok z cytryny

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.11.2013 19:38

dodaję sok z cytryny bo zdrowiej ale tak naprawdę to najbardziej mi smakuje zakwaszony zwykłym octem 10%

Odpowiedzi (34)

Michał2

Zadanych pytań: 32

24.11.2013 19:33

kwaskiem cytrynowym:)

okrysia

Zadanych pytań: 79

24.11.2013 19:38

kwasek cytrynowy, cytryna, ocet balsamiczny

Niki22

Zadanych pytań: 46

24.11.2013 19:39

dokłądnie ja tez kwaskiem :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.11.2013 19:39

sokiem z cytryny

pestka

Zadanych pytań: 424

24.11.2013 19:41

zakwaszam octem 10 %

anemon

Zadanych pytań: 163

24.11.2013 19:42

Sokiem z cytryny

mrs_martyna

Zadanych pytań: 1

24.11.2013 19:43

sokiem z cytryny, gdyż jest zdrowy i naturalny w przeciwieństwie do octu...

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.11.2013 19:43

sokiem z cytryny lub octem

Barbara777

Zadanych pytań: 38

24.11.2013 19:44

ja zakwaszam kwaskiem lub sokiem z cytryny:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

24.11.2013 19:46

Najczęściej używam soku z cytryny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak