Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwona32

Zadanych pytań: 103

24.11.2013 19:32

Czym zakwaszacie barszcz czerwony?

Odpowiedzi (34)

borgia

Zadanych pytań: 89

24.11.2013 20:55

Kiszony przez siebie barszcz jest na tyle kwaśny, że nie potrzebuje wspomagania. Polecam.

everay

Zadanych pytań: 1

24.11.2013 21:03

zawsze sok z cytryny

Małgorzata106

Zadanych pytań: 154

24.11.2013 21:13

ja nie dodaję w zasadzie nic do zakwaszania

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

24.11.2013 21:28

sok z cytryny

Barbara13

Zadanych pytań: 21

24.11.2013 21:31

octem lub kwasem z ogórków kiszonych :)

cooleczka

Zadanych pytań: 539

24.11.2013 21:34

mi jakoś najbardziej podchodzi gdy octem

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

24.11.2013 21:45

sok z cytryny, kwasek albo ocet

Seba

Zadanych pytań: 1313

24.11.2013 22:15

sokiem z cytryny

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.11.2013 22:35

Ja również sokiem z cytryny

Milka100

Zadanych pytań: 76

24.11.2013 22:55

sokiem z cytryny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak