Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Pacia

Zadanych pytań: 127

08.08.2014 08:51

czym zastąpić cukier w ciastkach, aby było słodko, ale dietetycznie.

Odpowiedzi (35)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

08.08.2014 11:57

Ja też proponuję stewię... czasem używam tez syropu z buraka.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.08.2014 12:22

zdecydowanie proponuję stewie

Layna

Zadanych pytań: 30

08.08.2014 12:43

Miód, może jest kaloryczny, ale zdrowy. No i oczywiście stewia. Zdrowszą opcją, choć nie idealną jest też cukier brązowy.

brioszka

Zadanych pytań: 26

08.08.2014 12:44

polecam ksylitol :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.08.2014 13:39

ja uzywam miód lub cukier brązowy

Ola1young

Zadanych pytań: 7

08.08.2014 16:14

można zastąpic stewią

Janina

Zadanych pytań: 159

08.08.2014 19:53

Ja dałabym odrobinę miodu;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.08.2014 18:36

ja dodałabym miód

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.08.2014 18:37

ewentualnie cukier brązowy

alaaa

Zadanych pytań: 201

10.08.2014 10:22

miód lub stewia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak