Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Pacia

Zadanych pytań: 127

08.08.2014 08:51

czym zastąpić cukier w ciastkach, aby było słodko, ale dietetycznie.

Odpowiedzi (35)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.08.2014 10:41

modna ostatnio stewia świetnie zastąpi cukier

ania526

Zadanych pytań: 0

10.08.2014 15:28

a może brązowy cukier?

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.08.2014 23:43

ja dodałabym miód

pestka

Zadanych pytań: 424

11.08.2014 09:32

stewia lub miód, albo szukać przepisów na ciasta bez cukru

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

11.08.2014 11:18

czasem owoce wystarczą

paula191919

Zadanych pytań: 54

11.08.2014 13:23

Trochę miodu prawdziwego bądź cukru brązowego, który jest bardziej słodszy i mniej się go wsypuje.

dorrota

Zadanych pytań: 10

13.08.2014 17:02

miód lub ksylitol (cukier brzozowy)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

13.08.2014 17:10

Stevia, miód, cukier trzcinowy, ksylitiol.

caralajna

Zadanych pytań: 435

14.08.2014 16:04

używam ksylitol (cukier brzozowy), smakuje i wygląda jak cukier ale jest zdrowszy, z tym że droższy

gosia561

Zadanych pytań: 1389

25.08.2014 13:37

bakaliami i suszonymi owocami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak