Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.08.2015 13:02

Do ciasta na pierogi dodajecie jajko, żółtko, czy nie dajecie wcale ?

Odpowiedzi (61)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

08.08.2015 18:47

Ja dodaję jajko :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

08.08.2015 18:51

Ja dodaje żółtko i mleko, albo całe jajko i wodę:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

08.08.2015 19:05

nigdy nie robiłam z jajkiem ani z żółtkiem ale dodaję odrobinę oleju i ciasto się nie rozkleja podczas gotowania :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.08.2015 20:12

Ja nie dodaje jajka tylko wode

irenka

Zadanych pytań: 888

08.08.2015 20:59

nie dodaję jajek

Klausia

Zadanych pytań: 251

08.08.2015 21:38

/bez jajek

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

08.08.2015 21:42

Najczęściej dodaję jajko

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

08.08.2015 21:46

JA bym jajek nie dała bo nigdy ich nie robiłam. Jak będę miała swoją kuchnie to będę próbować je robić.

Janina

Zadanych pytań: 159

08.08.2015 22:05

Zawsze daję jajko;)

Beatris

Zadanych pytań: 43

08.08.2015 22:14

Prawie zawsze ciasto na pierogi robię bez dodatku jajka...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak