Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.08.2015 13:02

Do ciasta na pierogi dodajecie jajko, żółtko, czy nie dajecie wcale ?

Odpowiedzi (61)

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

09.08.2015 17:40

Dodaję jajko i żółtka i miękkie masło. Ciasto jest plastyczne i nie wysycha :)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

09.08.2015 19:24

Najlepsze ciasto na pierogi robi się bez jajek.Robiła tak moja babcia , mama , a teraz robiłam i robię tak ja .

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

10.08.2015 07:15

wolę bez jajka pierogi

Damiano

Zadanych pytań: 0

10.08.2015 08:09

dodaję jajko do ciasta pierogowego

ada.la

Zadanych pytań: 39

10.08.2015 13:23

dodaję całe jajko

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.08.2015 13:26

do ciasta na pierogi zawsze dodaję jajko

berys18

Zadanych pytań: 1434

10.08.2015 18:50

dodaję całe jajko

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

11.08.2015 23:24

Dodaję całe małe jajko.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

12.08.2015 22:15

nigdy nie daję jajka

jolanta53

Zadanych pytań: 5

16.08.2015 15:00

Jajko,sol,oliwę,make i wodę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak