Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

09.05.2014 11:14

Do czego dodajecie rozmaryn?(świeży ,suszony)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

09.05.2014 14:49

Do pieczonego, smażonego lub duszonego kurczaka, do pieczonych warzyw (zwykle jesienią) lub do ziemniaków z piekarnika, bardzo lubię suszony w pieczywie (np. ciabatta) oraz z słonych krakersach i paluchach chlebowych (grissini), czasem do grzybów czy nawet bigosu. Ogólnie najczęściej do potraw włoskich i pieczywa.

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.05.2014 14:11

rozmaryn dodaję do mies do marynaty, na grilla

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.05.2014 11:24

do dań z warzyw typu leczo oraz do pieczonego i smażonego mięsa zarówno drobiowego jak i wieprzowego

Odpowiedzi (26)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

09.05.2014 11:28

ja używam zawsze świeżego , głównie do mięsa (pieczonego i duszonego) ale też dodaje gałązkę do oliwy z oliwek, żeby przeszła aromatem i robie oliwe rozmarynową, dodaje też do pieczonych ziemniaków

dodi

Zadanych pytań: 256

09.05.2014 11:33

dodaje do mięsa pieczonego

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

09.05.2014 11:48

Głównie do mięsa i pieczonych ziemniaków

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.05.2014 12:15

świeżego najczęściej do mięsa używam

Mniam

Zadanych pytań: 87

09.05.2014 12:17

Mięso piekę z rozmarynem. Tylko do tego, bo ma dość specyficzny aromat.

Ankha

Zadanych pytań: 112

09.05.2014 12:25

Do placków pizzowatych, bułek, paluszków, czasem do ziemniaków.

pestka

Zadanych pytań: 424

09.05.2014 12:44

można go dodawać do jagnięciny, wieprzowiny, mięsa z królika ,do pomidorów

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.05.2014 12:47

do mięs pieczonych ,do potraw z pomidorami

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.05.2014 13:05

do ziemniaków pieczonych w piekarniku i do makaronu z boczkiem i ciecierzyca

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

09.05.2014 13:42

Zawsze do pieczonych i smażonych ziemniaków oraz do pieczonego w całości kurczaka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak