Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

09.05.2014 11:14

Do czego dodajecie rozmaryn?(świeży ,suszony)

Odpowiedzi (26)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

09.05.2014 13:45

do pieczonego drobiu, ryby pieczonej

anemon

Zadanych pytań: 163

09.05.2014 13:47

Świeży obowiązkowo do pieczonych ziemniaków, ale również np. do pieczeni.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.05.2014 19:47

używam bardzo rzadko i tylko do mięsa

Janina

Zadanych pytań: 159

09.05.2014 20:23

Dodaję do pieczenia ziemniaków, mięsa;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

10.05.2014 02:02

Dodaję go do różnych mięs, pieczenia ziemniaków, warzyw, pieczywa, lecza.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.05.2014 16:00

do mięsa do pieczenia

kasienka23

Zadanych pytań: 512

11.05.2014 09:05

zazwyczaj do pieczonych ziemniaków

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

11.05.2014 19:54

Ja dodaje do pieczonego mięsa.

martyna94

Zadanych pytań: 1

13.05.2014 17:43

do potraw mięsnych

Czyki

Zadanych pytań: 72

14.05.2014 07:33

Do mięsa najczęściej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak