Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

blankkaa

Zadanych pytań: 4

10.03.2014 19:25

Do czego oprócz zup i sosów można wykorzystać ziele angielskie?

Odpowiedzi (33)

idealme

Zadanych pytań: 62

10.03.2014 19:59

do mięsa, do gulaszu, do marynaty :)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

10.03.2014 20:00

do bigosu, do leczo

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

10.03.2014 20:07

Ja używam do bigosu, gulaszu, marynat, do papryki konserwowej.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.03.2014 20:10

do wszystkiego ;) ja lubię utłuc i dodać do marynowania mięsa, do przetworów także sporo używam

Noruas

Zadanych pytań: 232

10.03.2014 20:21

do bigosu, gulaszy

Niki22

Zadanych pytań: 46

10.03.2014 20:26

do gulaszu, bigosu, marynat różnego rodzaju

Milka100

Zadanych pytań: 76

10.03.2014 20:27

do bigosu, marynat, galaret, gulaszu

dorrota

Zadanych pytań: 10

10.03.2014 20:42

dodaję do zalewy musztardowej do ogórków

borgia

Zadanych pytań: 89

10.03.2014 20:51

Jest składnikiem przyprawy piernikowej. Dodaję do ciasteczek korzennych.

teresa18

Zadanych pytań: 502

10.03.2014 20:51

do marynat do zalew, można utłucz w moździerzu i oprószyć mięso, bigosu, gulaszu itd

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak