Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

blankkaa

Zadanych pytań: 4

10.03.2014 19:25

Do czego oprócz zup i sosów można wykorzystać ziele angielskie?

Odpowiedzi (33)

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.03.2014 20:54

do marynat i sosów

kasiaw

Zadanych pytań: 470

10.03.2014 20:55

DO MIĘSA, DO BIGOSU

pestka

Zadanych pytań: 424

10.03.2014 21:09

do marynat , bigosu, przetworów

kate.500

Zadanych pytań: 1516

10.03.2014 21:25

do gulaszu i bigosu

kornelcia

Zadanych pytań: 13

10.03.2014 21:47

do marynat, bigosu

migotka28

Zadanych pytań: 20

10.03.2014 21:49

do marynat np. do śledzika, do przetworów z octem, do bulionu który jest podstawa zup i sosów

sara1

Zadanych pytań: 478

10.03.2014 21:57

do bigosu, marynaty

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

10.03.2014 21:59

Dodaję je do : bigosu, śledzi, gulaszu, marynat, ogórków konserwowych, galarety, kapusty, marynowanych grzybów, papryki.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

10.03.2014 22:08

dodaję je do bigosu, marynat i do gulaszu

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.03.2014 22:17

dodaję do pierników ziele angielskie do przyprawy, do zalewy do grzybów , do papryki zalewy, do śledzi w occie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak