Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

13.02.2014 13:24

Do czego używacie anyżu ? Ja używałam tylko do dżemu z dyni.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.02.2014 13:27

Do grzańca,kompotu

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.02.2014 13:32

nie przepadam za nim

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.02.2014 13:33

Ja nie lubię i nie używam

Odpowiedzi (23)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

13.02.2014 13:25

ja dodaję do grzańca :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

13.02.2014 13:25

Do deserów i ciast lubię zestawienie pomarańcza-anyż.

Romanowka

Zadanych pytań: 28

13.02.2014 13:26

do kompotu, do szrlotki

mirecka12

Zadanych pytań: 66

13.02.2014 13:26

nie używam ;-)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

13.02.2014 13:27

czasami do jabłecznika ale rzadko go używam

Beatris

Zadanych pytań: 43

13.02.2014 13:33

Nie przepadam za tym smakiem, więc nie używam anyżu.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

13.02.2014 13:37

rzadko uzywam, jezeli tak to grzanego piwa/wina i do kompotu

pestka

Zadanych pytań: 424

13.02.2014 13:38

do kompotu i grzanego wina

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.02.2014 13:38

kiedyś piekłam ciasteczka anyżki

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

13.02.2014 13:45

czasami do kompotu i jabłecznika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak