Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

13.02.2014 13:24

Do czego używacie anyżu ? Ja używałam tylko do dżemu z dyni.

Odpowiedzi (23)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

13.02.2014 13:46

do grzanego wina i do ciasteczek anyżowych

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.02.2014 13:50

Anyż używam do przyprawy do pierników

Janina

Zadanych pytań: 159

13.02.2014 13:51

Bardzo rzadko używam jako przyprawa do ciasta;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.02.2014 13:56

jedynie do pierników

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

13.02.2014 14:13

do szarlotki

borgia

Zadanych pytań: 89

13.02.2014 14:23

Do azjatyckiego rosołu - rewelacyjny. Bardzo rzadko, ale się zdarza także do mięs.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.02.2014 14:25

kiedys piekłam ciasteczka z dodatkiem anyżu

Pyszota

Zadanych pytań: 85

13.02.2014 14:50

do grzańca, deserów

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

13.02.2014 14:51

Spróbuj z ciastkami albo piernikami

Czyki

Zadanych pytań: 72

13.02.2014 14:53

Do kompotów i ozdoby na święta z pomarańczami:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak