Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.10.2013 09:34

Do herbaty wrzucacie cytrynę w plasterkach ze skorką czy obraną ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

22.10.2013 09:37

ze skórką ,jest silniejszy aromat wtedy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

22.10.2013 10:29

lubię w herbacie cytryną ze skórką:)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

22.10.2013 09:49

nie obieram ze skórki,skórka ma świetny aromat,ale wczesniej sparzam cytrynę

Odpowiedzi (57)

pestka

Zadanych pytań: 424

22.10.2013 09:35

ja wrzucam ze skórką

Ola1984

Zadanych pytań: 295

22.10.2013 09:36

Najczęściej wciskam sok, ale czasem plasterek ze skórką wcześniej wyszorowaną i wyparzoną.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.10.2013 09:36

ja zawsze obierałam , ale gdzieś podpatrzyłam jak wszyscy tną ze skórką to postanowiłam robić to samo

Beatris

Zadanych pytań: 43

22.10.2013 09:37

Ja wolę dodawać sam sok. Jak dodaję w plasterkach, to najczęściej bez skórki.

margaret

Zadanych pytań: 4

22.10.2013 09:39

ja daję ze skórką:)

Ania321

Zadanych pytań: 179

22.10.2013 09:39

daję w plasterkach ze skórką :)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

22.10.2013 09:40

ja cytrynę przecinam na pół i wciskam sam sok. ze skórką jest niesmaczny posmak goryczki

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.10.2013 09:41

ze skórką :-)

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.10.2013 09:44

jeśli wrzucam to w plasterkach ze skórka, ale często wyciskam

Magula

Zadanych pytań: 556

22.10.2013 09:44

ja róznie robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak