Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.10.2013 09:34

Do herbaty wrzucacie cytrynę w plasterkach ze skorką czy obraną ?

Odpowiedzi (57)

Karolcia12

Zadanych pytań: 585

22.10.2013 11:27

plaster cytryny ze skórką

as28

Zadanych pytań: 294

22.10.2013 11:29

plasterki ze skórką

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

22.10.2013 11:29

najczęściej bez skórki

Seba

Zadanych pytań: 1313

22.10.2013 11:35

w plasterkach ze skórką

aisoglam

Zadanych pytań: 321

22.10.2013 11:53

Wrzucam cytrynę ze skórką. Z niej wydobywa się najwięcej aromatów.

Janina

Zadanych pytań: 159

22.10.2013 12:15

Ze skórką wrzucam;)

Ewa

Zadanych pytań: 5

22.10.2013 12:39

Wyszorowaną, sparzoną ze skórką :)

Renata22

Zadanych pytań: 672

22.10.2013 12:41

Ze skórką;) ma lepszy smak!

malina

Zadanych pytań: 4

22.10.2013 12:43

w plasterkach ze skórką

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

22.10.2013 13:18

Z reguły wyciskam sok z cytryny, ale jeśli daje plasterek to z obraną skórką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak