Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

09.10.2013 10:55

Do jakich potraw (chodzi mi o dania na ostro, nie desery) dodajecie wino? I jeśli już to jakie?

Odpowiedzi (22)

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.10.2013 11:07

dodaje tylko do duszenia mięs

malina

Zadanych pytań: 4

09.10.2013 11:09

najczęściej czerwone do czerwonej duszonej kapusty,oraz czasami do duszonego mięsa wołowego też czerwone

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.10.2013 11:17

do sosów malinowych do sałatek, paella, do wątróbki, do mięs,do bigosu, do krewetek

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.10.2013 11:19

głównie do kurczaka w winie

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

09.10.2013 11:21

Jak kilkoro poprzedników - do gulaszu najczęściej.

aniagdz

Zadanych pytań: 5

09.10.2013 11:21

do zup i sosów;)

Mniam

Zadanych pytań: 87

09.10.2013 11:23

Ostatnio robiłam kapustę czerwoną na winie. Mam w swoich przepisach. Na prawdę pyszna:)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

09.10.2013 11:33

dodaje tylko do mięs i deserów

pestka

Zadanych pytań: 424

09.10.2013 12:58

ja dodaję wino do bigosu , niektórych sosów mięsnych i do kapusty czerwonej duszonej

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.10.2013 12:59

rzadko dodaję wino do potraw jak juz to do mięsa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak