Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

02.10.2013 18:01

Do kopytek, czy knedli potrzebne są ziemniaki gotowane, stąd moje pytanie. Czy przeciskacie je przez praskę, czy po prostu ugniatacie już na blacie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.10.2013 18:03

jeszcze ciepłe ugniatam tłuczkiem

Wacław

Zadanych pytań: 1269

02.10.2013 18:03

my przepuszczamy przez maszynke do mielenia mięsa

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.10.2013 18:04

Ja zawsze ciepłe przeciskam przez praskę

Odpowiedzi (42)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

02.10.2013 18:01

ja mielę w maszynce do mięsa.

Malinka

Zadanych pytań: 302

02.10.2013 18:01

Bo ja zazwyczaj tylko porządnie ugniatam i są ok:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.10.2013 18:02

ja ugniatam przez praskę

ZEWA

Zadanych pytań: 190

02.10.2013 18:04

ugniatać można świeżo ugotowane a takie z poprzedniego dnia dobrze jest zmielić a by nie było grudek.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

02.10.2013 18:04

ja korzystam z praski :)

Ania321

Zadanych pytań: 179

02.10.2013 18:06

ja też przeciskam przez praskę

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.10.2013 18:09

przeciskam przez praskę :-)

joanna30

Zadanych pytań: 50

02.10.2013 18:12

Ja zawsze przeciskam przez praskę lub mielę

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.10.2013 18:12

miele w maszynce do mięsa

elka72

Zadanych pytań: 15

02.10.2013 18:13

Jeszcze ciepłe ugniatam tłuczkiem,a kiedy przestygną mielę w maszynce.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak