Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.08.2016 08:08

Do obciążenia tarty używacie grochu lub fasoli? Jak ziarna się zachowują po wielokrotnym użyciu, nie tracą na wadze? A może lepiej zainwestować w ceramiczne obciążniki?

Odpowiedzi (42)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.08.2016 20:04

ja rzadko piekę samo kruche więc używam grochu, ale kulki lub kamyki też są ok :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

07.08.2016 20:24

używam fasolę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.08.2016 20:45

używam fasolę jaś

jola91

Zadanych pytań: 23

07.08.2016 21:08

Jeszcze nigdy nie obciążałam ciasta na tartę, zawsze tylko nakłuwam widelcem ;)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

07.08.2016 21:34

ja również używam do tego fasoli ;)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

07.08.2016 23:48

Ja niczym nie obciążam nakłuwam tartę widelcem w kilu miejscach i jest ok

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

08.08.2016 01:15

Ja tak samo - nakłuwam i nie obciążam. W moim przypadku kulki to zbędny gadżet.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

08.08.2016 08:18

nie obciążam tarty, nakłuwam widelcem

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

08.08.2016 09:39

obciążam fasolą.

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

08.08.2016 22:09

ja używam fasoli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak