Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.08.2016 08:08

Do obciążenia tarty używacie grochu lub fasoli? Jak ziarna się zachowują po wielokrotnym użyciu, nie tracą na wadze? A może lepiej zainwestować w ceramiczne obciążniki?

Odpowiedzi (42)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

09.08.2016 00:17

używam groch lub nakłuwam widelcem

Janina

Zadanych pytań: 159

09.08.2016 08:35

Nakłuwam, nie obciążam niczym;))

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.08.2016 17:46

Używam do tego groch i fasolę. Te ceramiczne obciążniki na pewno są super.

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

10.08.2016 22:38

Nie obciążałam jeszcze, bo tych kulek/kamyczków nie mam, a fasoli czy grochu zawsze mi szkoda, bo potem do wyrzucenia :P też nakłuwam widelcem, ale ciekawa jestem tak jak Ty jak się zachowuje fasola po kilku razach i jak długo można tą samą użyć...

dodi

Zadanych pytań: 256

11.08.2016 12:20

zazwyczaj fasoli uzywamy

kd045

Zadanych pytań: 7

14.08.2016 15:00

ja nakłuwam widelcem

Ela427

Zadanych pytań: 12

15.08.2016 16:43

ja też używam fasoli

Klausia

Zadanych pytań: 251

16.08.2016 17:17

Nie obciążam niczym, nakłuwam tylko widelcem.

patryska76

Zadanych pytań: 24

21.08.2016 16:45

A ja nakłuwam i niestety robiły mi się pęcherze, dlatego zrezygnowałam z pieczenia tart.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

21.08.2016 19:52

Ja mam drobne otoczaki do tego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak