Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

alaaa

Zadanych pytań: 201

03.08.2014 14:48

do ogórków konserwowych używacie do zalewy sól kamienną czy zwykłą ?

Odpowiedzi (52)

aginaa

Zadanych pytań: 700

03.08.2014 16:29

ja tez kamienna

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

03.08.2014 16:37

nie zwracam na to uwagi, dodaje taką sól jako mam w domu

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.08.2014 16:51

kamienna, a jak nie mam to zwykłą

paula191919

Zadanych pytań: 54

03.08.2014 17:18

Używam takiej, jaką mam w domu.

anemon

Zadanych pytań: 163

03.08.2014 17:20

Do kiszonych i do konserwowych używam soli kamiennej.

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.08.2014 17:24

używam soli kamiennej albo takiej do przetworów

noninka77

Zadanych pytań: 33

03.08.2014 17:33

Zwykłej soli :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

03.08.2014 17:51

Morską całą, dużą ;)

migotka28

Zadanych pytań: 20

03.08.2014 17:57

do wszystkich przetworów daje sól kamienną

kasienka23

Zadanych pytań: 512

03.08.2014 18:15

zazwyczaj daję sól kamienna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak