Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

alaaa

Zadanych pytań: 201

03.08.2014 14:48

do ogórków konserwowych używacie do zalewy sól kamienną czy zwykłą ?

Odpowiedzi (52)

kate.500

Zadanych pytań: 1516

03.08.2014 18:36

dodaje zwykla

Dorian

Zadanych pytań: 1093

03.08.2014 18:42

zwykla jodowana dodaje

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

03.08.2014 18:47

Prawidłowo i zawsze sól kamienną , niejodowaną .

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.08.2014 18:47

raczej kamienną

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.08.2014 18:55

do wszystkich przetworów kamienną i nie jodowaną

halina17

Zadanych pytań: 271

03.08.2014 18:59

Przeważnie dodaję zwykłą.W tamtym roku kupowałam specjalną sól do przetworów i nie były takie dobre jak dawałam zwykłą sól.

karolina1869

Zadanych pytań: 594

03.08.2014 19:04

sól do przetworów nie jodowana

Megg

Zadanych pytań: 69

03.08.2014 19:15

ja używam zwykłą sól

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

03.08.2014 19:27

Obojętnie, do kiszonych kamienną

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

03.08.2014 19:32

zwykłą sól daję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak