Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Habibi

Zadanych pytań: 690

16.08.2013 09:00

Do osób archiwizujących swoje zdjęcia kulinarne: W jakim formacie przechowujecie je w swoich zasobach? Zmniejszacie do jakiegoś minimalnego formatu np. 640x480, czy raczej pozostawiacie w dużym rozmiarze? Zbieracie je do folderów tematycznych, czy wszystkie w jednym folderze? Pozostawiacie zasoby na dysku, czy raczej zgrywacie na płyty? ...to moje odwieczne pytania w tym temacie... mam tysiące zdjęć i jakoś nie umiem nad nimi zapanować w logiczny sposób ;)

Odpowiedzi (14)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.08.2013 12:18

moje zdjecia 'robia' sie w wielkosci do 1mb. wtedy nie musze ich zmniejszac zeby dodac np na DS. tak je zostawiam. przepis plus zdjecia sa w folderze z nazwą potrawy. początkowo były wszystkie w jednym. ale teraz mam podfoldery gdzie przerzucam je w miarę dodawania przepisow na inne strony. mysle ze niedlugo zgram przepisy na plyte

BeataJ

Zadanych pytań: 103

16.08.2013 13:44

Mam na dysku, posegregowane w folderach. zmniejszam do formatu 800x600, od czasu do czasu zgrywam na dysk zewnętrzny

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

16.08.2013 20:50

mam na dysku, a raz na jakiś czas zgrywam na płyte

Kasia36

Zadanych pytań: 463

16.08.2013 21:42

na komputerze w folderze zdjęcia a w nim jeszcze inne foldery i na karcie z aparatu, siostra zajmuje się zdjęciami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak