Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

19.10.2013 15:34

Do słodzenia używacie cukier biały, brązowy, czy słodzik?

Odpowiedzi (51)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.10.2013 16:13

Ja używam biały cukier

Malinka

Zadanych pytań: 302

19.10.2013 16:14

Nie słodzę od dwudziestu lat:) Ale przedtem używałam białego cukru.

Ania84

Zadanych pytań: 67

19.10.2013 16:17

zwykły biały cukier

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

19.10.2013 16:18

biały zwykły cukier a czasami trzcinowy do ciast i deserów

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.10.2013 16:19

biały cukier

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.10.2013 16:19

Nie słodzę kawy i herbaty :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

19.10.2013 16:19

Do słodzenia tylko biały cukier, brązowego używam do wypieków :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.10.2013 16:24

Używam do słodzenia cukru białego.

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

19.10.2013 16:27

słodzę cukrem białym

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.10.2013 16:27

jeśli juz słodzę, to białym cukrem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak