Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

19.10.2013 15:34

Do słodzenia używacie cukier biały, brązowy, czy słodzik?

Odpowiedzi (51)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

19.10.2013 20:06

Najczęściej używam miodu ;)

halina17

Zadanych pytań: 271

19.10.2013 20:07

Nie słodzę niczym herbaty , kawy.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.10.2013 20:12

używam cukier biały i słodzik

gibli

Zadanych pytań: 20

19.10.2013 20:21

cukier biały:)

bietka

Zadanych pytań: 563

19.10.2013 20:22

herbaty nie słodzę wcale, kawę tylko czasami ale jak już to cukrem białym :)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

19.10.2013 22:06

tradycyjny cukier kryształ

Lis

Zadanych pytań: 56

19.10.2013 22:56

hm...ja słodzę miodem czasami melasą ale do ciast używam zazwyczaj białego cukru.

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

20.10.2013 07:14

cukier biały))

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

20.10.2013 09:18

Do słodzenia zakupiłam koncentrat stevi.

bystra45

Zadanych pytań: 8

20.10.2013 10:45

cukier brązowy jest najlepszy do kawy jak ktoś słodzi naprawdę kawie dodaje aromatu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak