Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

08.02.2014 11:13

Do sosu koperkowego można dodać 2 łyżki startego parmezanu oraz troszkę chrzanu , danie będzie pikantniejsze.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

08.02.2014 11:15

Ciekawa podpowiedź, dzięki-wykorzystam;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.02.2014 11:17

z pewnością wypróbuję

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.02.2014 11:22

nie dodawałam, ale teraz dodam

Odpowiedzi (14)

Iwona32

Zadanych pytań: 103

08.02.2014 11:14

fajna ciekowostka;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 11:24

Za mna chodzi taki sos , to na pewno wypróbuje

ao_12

Zadanych pytań: 38

08.02.2014 11:26

z tym chrzanem to super pomysł:)

Malinka

Zadanych pytań: 302

08.02.2014 11:35

Bardzo ciekawe dodatki, które rzeczywiście mogą wyostrzyć smak takiego sosu.

Ania321

Zadanych pytań: 179

08.02.2014 11:59

Dość często robię sos koperkowy i spróbuję tak zrobić przy najbliższej okazji :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

08.02.2014 12:05

Dobra rada :)

mitek111

Zadanych pytań: 15

08.02.2014 12:11

spróbuję :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 12:12

chętnie wypróbuję

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

08.02.2014 12:25

fajny pomysł

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 12:57

chrzan czasami dodaję jak akurat mam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak