Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

08.02.2014 11:13

Do sosu koperkowego można dodać 2 łyżki startego parmezanu oraz troszkę chrzanu , danie będzie pikantniejsze.

Odpowiedzi (14)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.02.2014 14:07

też dodaję do sosu koperkowego parmezan

pestka

Zadanych pytań: 424

08.02.2014 14:30

fajna propozycja- wypróbuję ją

aginaa

Zadanych pytań: 700

08.02.2014 15:30

z chrzanem jeszcze nie probowalam

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

08.02.2014 22:07

Ja z chrzanem robiłam, ale z parmezanem nie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak