Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

25.12.2014 19:45

Do wigilijnej kapusty z grzybami dodajecie grzyby suszone czy mrożone ? W moim domu rodzinnym zawsze dodawało się grzyby suszone /oczywiście ugotowane/ ale w tym roku po raz pierwszy jadłam kapustę z grzybami mrożonymi, usmażonymi z cebulą - jak dla mnie coś nowego ale smacznego.

Odpowiedzi (43)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.12.2014 10:35

U mnie zawsze są suszone:)

Stenka

Zadanych pytań: 467

26.12.2014 10:52

zawsze z suszonymi, z mrożonymi nie jadłam

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.12.2014 11:02

daję suszone

marenka

Zadanych pytań: 179

26.12.2014 11:17

U mnie zawsze suszone...

Ola1984

Zadanych pytań: 295

26.12.2014 11:17

Jadłam i z suszonymi (i taką robię najczęściej) i z mrożonymi, lubię obydwa.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

26.12.2014 11:41

dajemy namoczone grzyby suszone

Ola1young

Zadanych pytań: 7

26.12.2014 11:56

u nas też suszone

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

26.12.2014 12:08

ja dodaję zawsze grzyby suszone

Klausia

Zadanych pytań: 251

26.12.2014 13:34

Zawsze z suszonymi :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.12.2014 14:03

suszone grzyby dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak