Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

25.12.2014 19:45

Do wigilijnej kapusty z grzybami dodajecie grzyby suszone czy mrożone ? W moim domu rodzinnym zawsze dodawało się grzyby suszone /oczywiście ugotowane/ ale w tym roku po raz pierwszy jadłam kapustę z grzybami mrożonymi, usmażonymi z cebulą - jak dla mnie coś nowego ale smacznego.

Odpowiedzi (43)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

26.12.2014 20:08

Dodaję tylko suszone, lubię ich aromat.

Janina

Zadanych pytań: 159

26.12.2014 20:25

Do kapusty dodaję grzyby suszone;)

misia53

Zadanych pytań: 339

26.12.2014 20:40

Co roku przygotowuję grzybki suszone dużo wcześniej przed wigilią ,bo takie muszą u nas być

kasiaw

Zadanych pytań: 470

26.12.2014 20:47

zawsze grzyby suszone dodajemy

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

26.12.2014 20:56

Do kapusty tylko suszone (namoczone wcześniej). Ale w tym roku po raz pierwszy robiłam z Mamą pierogi z kapustą i grzybami z użyciem mrożonych - równie smaczne, nie wyczułam różnicy, bo z suszonymi rok nie jadłam :)

halina17

Zadanych pytań: 271

26.12.2014 20:57

Ja zawsze dodaję suszone grzyby .

Konczi

Zadanych pytań: 632

26.12.2014 21:13

zawsze dodaję się u nas suszone grzybki do wigilijnych potraw

Gracer

Zadanych pytań: 124

26.12.2014 21:50

ja dodaję suszone

gosia561

Zadanych pytań: 1389

26.12.2014 23:36

tylko suszone

jasiek

Zadanych pytań: 1346

26.12.2014 23:46

ja daję namoczone suszone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak