Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Doradca Smaku

Zadanych pytań: 64

05.04.2016 13:13

Doradcy, mamy do Was pytanie! Powoli rozpoczynamy prace nad kolejnym wydaniem e-magazynu kulinarnego i jesteśmy ciekawi co sprawia, że chętnie go pobieracie: przepisy, apetyczne zdjęcia, merytoryczne artykuły, wywiady z kulinarnymi autorytetami? Dajcie znać, co chcielibyście zobaczyć w kolejnym wydaniu. Pozwoli nam to stworzyć smaczną lekturę.

Odpowiedzi (25)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

05.04.2016 16:13

Chętnie poznam ciekawe dania makaronowe ,które bardzo lubię oraz tzw triki kulinarne.

Iwonakk

Zadanych pytań: 0

05.04.2016 18:30

Potrawy sezonowe i dodatki do kuchni, które ułatwiają gotowanie - to właśnie najchętniej czytam.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.04.2016 18:38

Z zainteresowaniem czytam ciekawostki o przyprawach, roślinach itp np. o ich wpływie na nasze zdrowie i urodę /no może maseczki z warzyw to nie temat kulinarny ale można chyba coś o tym wspomnieć:) Chętnie czytam również przepisy na potrawy i przetwory z warzyw i owoców sezonowych. A właściwie tak jak teraz czytam odpowiedzi powyżej to chyba mnie interesuje wszystko: konkretne przepisy, kulinarne porady i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania i pieczenia - a sposób w jaki informacje te są przekazywane to chyba wolę taki lekki, łatwy do zrozumienia i przyjemny do ucha:)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.04.2016 19:17

ja skupiam się na przepisach i sposobach podawania, ale lubię także poczytać różne ciekawostki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.04.2016 19:52

Doradco Smaku, czytam najchętniej teksty merytoryczne, ale też poradnikowe i napisane w lekkiej formie.

KORAL

Zadanych pytań: 20

05.04.2016 20:43

Żeby zachęcić do czytania zawsze warto umieścić dobre zdjęcie. Potem cenna porada od autorytetu np. Mistrz Robert Sowa, dalej ciekawe anegdoty , gadżety kulinarne.... Ja chętnie poczytałabym o kuchni staropolskiej , czy regionalnej. Sama mam pożółkłą książkę po mojej babci chyba z początku XX wieku, trudno to określić bo brak okładki.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

05.04.2016 21:14

Ja bym chciała poczytać o trikach kulinarnych, ciekawostkach, historii potraw.

agaK.

Zadanych pytań: 311

05.04.2016 22:14

Przepisy głównie, ciekawe inspiracje, coś nieoklepanego czym można zaskoczyć gości:)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

06.04.2016 09:37

A ja lubię ciekawostki kulinarne i porady typu: Co z czym nie łączyć np. pomidory z ogórkiem i dlaczego? Czy skrapiać rybę sokiem z cytryny czy nie? Czy solić golonkę w trakcie gotowania? Dlaczego długo nie zagniatać ciasta kruchego? :) Tyle jest rzeczy, których jeszcze nie wiemy a wpłynęły by pozytywnie na nasz warsztat kulinarny:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.04.2016 11:06

benka popieram ciebie sama chętnie bym poznała tajniki zdobienia i ładnych dekoracji, często jest tak że przepis podany ładnie wygląda i opisane zdobimy według uznania nie wyjaśniając jak. Chętnie też poczytałabym porady typu jak usmażyć pączki żeby miały ładną obwódkę, jak upiec dobre biale bezy, czemu babka ma zakalec, od czego zależy czy biszkopt urośnie wysoki albo nie. Dla wielu to są podstawowe informacje ale wiele osób ma problem z pieczeniem i nie podchodzi do tematu. Ja chętniej czytam w formie poradnikowej, bo im więcej czytam tym więcej się dowiem a ciągle uczę się coś nowego. Sama dochodzę metodą prób i błędów do wielu rzeczy a można to zrobić szybciej jak ktoś dobrze doradzi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak