Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

adelajda

Zadanych pytań: 234

29.01.2015 15:51

Dostałam 2 kg mięsa z udźca muflona bez kości. Zastanawiam się jak je przygotować, może ktoś zna jakiś ciekawy sposób ...?

Odpowiedzi (15)

Magula

Zadanych pytań: 556

30.01.2015 07:44

jeszcze nic nie przygotowywałam z takiego mięsa ale pieczeń wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem

Skotka

Zadanych pytań: 0

30.01.2015 08:32

Nie robiłam nic z takiego mięsa, jestem ciekawa co pysznego wyczarujesz

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

30.01.2015 08:50

ja również nic nie robiłam z takiego mięsa, ale koleżanki i koledzy na pewno coś podpowiedzą

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

30.01.2015 17:26

Przygotowałabym je pewnie w taki sposób, jak dziczyznę.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

31.01.2015 18:18

Powodzenia juz sam nazwa muflon lekko przeraża... ale chyba popieram trzeba chyba najpierw marynować,żeby skruszało jak dziczyzna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak