Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

edi

Zadanych pytań: 406

13.09.2013 14:29

Dostałam dużo śliwek węgierek i nie mam pomysłu co z nimi zrobić. Doradzicie coś?;)

Odpowiedzi (39)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

13.09.2013 17:42

ja bym zamroził wypestkowane, w zimie do ciasta, knedli czy na kompot

Ania321

Zadanych pytań: 179

13.09.2013 18:07

nie będę oryginalna - powidła śliwkowe :)

plocia

Zadanych pytań: 561

13.09.2013 19:07

Część bym zjadła, dżemy zrobiła, kompoty.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

13.09.2013 19:14

ja bym zrobiła drożdżówkę i nalewkę

6zer

Zadanych pytań: 21

13.09.2013 19:25

dziele na pół wyjmuje pestki, cześć mrożę a resztę wekuje w słoiki do ciasta

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.09.2013 19:53

powidła są smaczne, kompot, ciasto ucierane

Ola1984

Zadanych pytań: 295

13.09.2013 19:55

Ja robię nutellę śliwkową - przepis znajdziesz w moich przepisach :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.09.2013 00:34

Radzę to co wszyscy, tj. : ciasto, kompot, dżem, konfitura, marmolada, nutella śliwkowa, zamrozić.

engie23

Zadanych pytań: 1

04.08.2014 08:15

powidła ze śliwkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak