Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

18.07.2016 14:48

dostałam około 2 kg zamrożonych płoci i innych małych ryb. pomyślałam o zrobieniu pulpetów rybnych,ale mistrzem filetowania ryb nie jestem i zawsze sporo mięsa zostaje przy kręgosłupie. czytałam że niektórzy wsadzają do maszynki rybę bez filetowania( tylko bez ogonów,płetw i oczywiście bez głowy ) a ości zostają w maszynce.Czy ktoś z Was tak próbował? a może macie inny sposób na takie małe ryby?

Odpowiedzi (17)

pestka

Zadanych pytań: 424

19.07.2016 12:39

trochę bym się męczyła , ale rybki bym filetowała

Futka

Zadanych pytań: 2

19.07.2016 14:29

Lepiej je oczyscić i może zamarynować w occie? Pozdrawiam ciepło :)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

19.07.2016 23:21

Nie lubię takich rybek, ale chyba bym filetowała.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

20.07.2016 10:29

wolałabym nie jeść ości nawet zmielonych

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.07.2016 12:04

ja bym filetowała

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.07.2016 14:39

dziękuję za odpowiedzi.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

21.07.2016 11:31

Takie rybki można usmażyć i dać do zalewy octowej. Bez filetowania lepiej nie mielić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak