Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

29.08.2013 20:03

Dostałam śliwki węgierki i mam zamiar je wypestkować i zamrozić. Czy mogę je później wykorzystać np. do knedli albo do ciasta? Pytam, bo jeszcze nigdy nie korzystałam z mrożonych i stąd mój mały dylemat:)

Odpowiedzi (24)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

30.08.2013 07:58

ja bym zamroziła

Beata73

Zadanych pytań: 1093

30.08.2013 08:14

możesz mrozić spokojnie

Dorota59

Zadanych pytań: 950

30.08.2013 09:24

nigdy nie mroziłam śliwek(trochę obawiałam się czy można), ale dzięki za podpowiedzi, w tym roku na pewno zamrożę

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

30.08.2013 19:39

Spokojnie możesz zamrozić w zimie sie przydadzą. Ciast co prawda n e robiłam z takimi ale do knedli mogą być. Robiłam i wyszły ok.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak